Cheers 2 the freaking weekend

Häääje! Förlåt för dålig blogning men har haft fullt upp ocj inte vart hemma på 2 dagar! Men här är min dag igår och idag:
Igår: var på saga och Alexandras konfa och firade sedan saga hos henne med vänner och hennes släkt! Sedan gick jag ch Ida hem till log och bytte om, mötte upp Amelia och saga igen och åkte till kullavik och träffade några! Vid 10 åkte jag, saga och amelia till Örgryte till Vera och va där till halv 1! De va kul! Sedan sov jag hos saga !
Idag: vi vaknade upp hos saga klockan 1 och gick sedan och mötte Hugo, Tobbe och Johan! Bestämde då för att ha brunsh som dom skulle fixa! Vid 3 drog jag, saga och Amelia till Hugo där vi åt brunsh och lite andra saker!
Åkte sedan em till saga igen och hämtade mina saker och nu e jag här! Ska ut snart tror jag! Berättar om ikväll imon! Lite bilder från min helg kommer i nästa inlägg!!:):)


Underbara


Söndag

Hejj, nu vakade precis jag och Victoria av att Amelia väckte oss... Men jaja! Vi somnade vid 4-halv 5 igår så vi e lite trötta nu.... Idag ska jag och Victoria på saga och Alexandras konfa! Ska bli jätte kul självklart! Sedan får vi se vad som händer, Barbados del 2 kommer upp hör iaf senare! Men nj ska vi gå och göra en smarriiigg frukost!!


Med baby

Först åkte jag till Victoria och bestämde lite saker ocj sedan åkte vi hem till mig så kom vi hit för kanske 40 minuter sedan, haha.... Vi vet inte riktigt va vi ska gö ikväll men de löser sejj!
Jävla tråkigt väder men jaja, de ska bli fint imon iaf så då blir de klänning!
Haha assåååå....ihhh


Dop

E på väg till dop för mitt kusinbarn... Men efter ska jag åka till victoria ch va med henne! Så de e kul! Men nu e vi framme! Vi hörs senare:):)


Hörs imon

Orkar inte blogga,ska snart sova, har haft så jävla myket denna veckan i skolan så de e heeeelt sjukt! Bloggar imon!


The lucky one

BÖSTA FILMEN JAG SETT SERIÖST, HAN E SÅ JÄVLA SNYGG


Joe Farelli's

Lunchar med Frida, saga, Hannah, desse, Fanny, Vera, Antonia och Victoria! Åh va mysiiigt:):)
(skulle komit upp klockan 12)


Bikini

innan jag åkte till barbados så köpte jag en ny bikini som jag tror jag glömt visa! men här är den iaf!
(och varför den första bilden är halft svartvit så va de för att i ljuset som bilden togs i så såg den gul ut i)

Svarar

1. jag har läxhjälp 2 dagar i veckan i 2 timmar, vilket blir 4 timmar i veckan vilket jag tycker är för mycket. man får välja själv vilka ämnen man vill ha, så det e inte så att jag bara gör mina läxor utan jag har inte läxhjälp för att jag e dålig i skolan, utan för att jag vill få bättre betyg! jag har valt att ha det i mina sämsta ämnen matte och engelska för att det är också 2 av de viktigaste ämnerna! så vi gör 1 timme matte och 1 timme engelska, och vissa dagar så gör vi 2 timmar engelska och nästa gång så kanske vi gör 2 timmar matte!
tack så mycket! :):)
-
2. Den kommer från ginatricot men de va typ 2 år sedan så de va ett tag sedan jag köpte den!:) fast bikini underdelen köpte jag på ginatricot innan jag åkte!
image description

Barbados del 1

Jag lovade ju att lägga ut bilder från Barbados. Domma bilderna e från 1 dag för de e dom enda jag jag på mobilen men ska fixa mer bilder från andra dagar och kallar och sånnt! Och kommer inte ihåg om jag lagt ut några innan


Frågor!

Fått lite frågor om ang läxhjälp och sånnt! Svaren kommer upp här imon under dagen!
(LOL FÖR BILDEN)


Espanol

Häääje, har spanska prov imon och inte börjat så nj ska jag vekligen plugga! Men de e verkligen inte alls svårt eller mycket eller så så de kommer nog gå as bra ändå hoppas jag!:):)
Åh va tråkigt väder! Tänk förra året vid den här tiden gick jag runt med shorts och t-shirt liksom.... Jätte störande men de e ju snart sommar! iiiiihhh!!!


Biljetter

Har precis vart och hämtat biljetter tills imon så e på väg hem nu! Jag och Cornelia ska gå på premiären av "the lucky one" me Zac efron! Vi har pratat om den filmen sen i somras eller när de nu va så de ska bli jätte kul att äntligen få se den!:):) idag så va de konser i skolan av gymnasie eleverna, så då stannade vi kvar ett tag och kollade lite!


Home

Hej! Sitter på bussen nu, gjorde biologi prov i typ 3 timmar nästan! Fy fan asså....men får hoppas de gick bra! Hemkunskps provmatlagningen gick verkligen as bra idag! Så de va bra! Ska plugga när jag kommer hem... Spanska prov på fredag och so läxa tills imon! Sedan vid 5 kommer läxhjälpen med...


Storebror xd

Kollade precis på Big brother, wehoo:p nej men asså biologi provet får verkligen gå som de går imon! Men får hoppas på det bästa! Sedan har vi hemkunskaps prov också, fast de e praktiskt så de e lungt och jag e med Hannah så de kommer säkert gå jätte bra! Men nu ska jag dusha sedan sleepa, vi hörs imon bitti!


William

Fick en fråga om vem killen var på bilden på mig, Victoria och William lite längre ned i bloggen! Och de e William då som sagt och han är min class-mate:p, och nej han e inte min kille:)


Plugg försöker verkligen döda mig

Har inte orkat plugga sen jag kom hem så måste verkligen börja nu! Har ju biologi prov imon och kan ingenting känns det som! Men jaja.... Bloggar kanske senare ikväll! Imon blir de bättre bloggning! Promiisseeee


Svårt att ta förväl, svårt att va isär


Biologi

Ska fortsätta med biologin nu, gick helt okej på läxhjälpen! Åh vill bara skita i skolan just nu va, men de går ju inte...


Inget att göra

Haha Ingen aning om va vi ska gö i 2 timmar imed att jag glömde matte boken
Och inte har nått att göra...hon får Vell gå 1 timme tidigare då:ppp skönt iaf


Läxhjälp

Snart kommer min Cp läxhjälp, åh fy fan inget att göra så vet Inge hur de kommer gå men jaja! Åh fan va tråkigt verkligen, jaja, de e bara 2 timmar....
Hade en bra dag i skolan som vanligt:):)


Lite av frågorna:

1. Det ska öppna en VS affär i Juni-2012 på bond street om jag minns rätt!
2. tack så mycket! det kommer ifrån Tessie tror ja!
image description
3. Tack tack!:):) jag köpte den på en ''randome'' affär i london!
4. haha dom är också från nån randome affär i london!
5. jag tappade den på uppfarten till mitt hus ohc märkte inget så jag gick in och sedan körde pappa på den med bilen för han såg den inte heller....haha. wehhoo smidigt
6.
7. jo vist kan jag det! jag ska försöka hinna med det i veckan! tack så mycket!
image description
8. ska försöka hinna lägga upp några!
9. Den kommer från massami dutti, men dock förra året!
image description

Lördagen

Såg att Alexandra hade lagt ut sina kamerabilder från igår! Hoppas de va okej baby att jag lånar dom!


Va snällt

Satt och pluggade så kom min syster in med hamburgare som hon hade gjort! Åh jag e jätte hungrig!
Haha ser verkligen as äcklig ut!


Lovar nu

Ska verkligen ta tag i bloggen nu! Måste plugga hela dagen men kan ta en pause och fixa till den och svara på alla frågor! Ska verkligen göra mitt bästa och hinna med mycket med skolan och kompisar!
Hörs snart men nu ska jag plugga ett tag så mamma blir glaaaad xc
Bästis:)))


Hos hugo


On ma way:p


My day


Åker nu

Ludde och Albin hämtar mig på snipen! Aaaawww!!


Åh va glad jag blir!

Åh va glad jag blir att ni komenterar!! Jätte roligt ska svara på alla imon!! Fått ca 17 komentarer på 2 dagar! Haha wohoooo nää men jätte kul:))


Tillbakaaaa

Hej nu e jag tillbaka och ska försöka bli bra På att blogga igen!
Idag efter skolan så åkte jag och Victoria in till stan och träffade saga och Alexandra! Så va jag verkligen så jävla sur så Alexandra och jag åkte iväg och köpte godis och sedan åkte vi hem:)) ligger och tar igen mina gossip girl avsnitt! Men ikväll ska jag Möta upp några och så ska vi till Sophie i kullvik! Kommer säkert bli jätte roligt!:)


en dum ifååån :P

den jäla iphone funkade inte så pappa får åka och byta imon!
lovar att updatera som vanligt och svara på era komenterer och så när jag fått den! promiise!
lite pussaaar :ppp

varför jag inte bloggade igår kväll...

men pappa vart och köpte ny idag, wehhoo

Smet

Weehhhhoooo smet xpppp


Stor baaaak xpp

Nu kom vi precis hem till Sofia efter en låååång väg till huset, LOL xp
Nu bakar Sofia sockerkakssmet till oss, storbak xD<3333333 ÄLSKA SMET<33
Men nu ska vi Dragge och bada i poolen, weehooooo!!!!!!!;pp


Tisdag

Hääjjee, sitter på Spårvagnen med Victoria nu, vi ska åka och möta upp Sofia och så ska vi åka till henne i kullavik, vet inte riktigt va vi ska hitta på men löser sig juee:):) see yaaa
Fin bild xP


Till skolan

Fan typ snö ute?


Fråga

Fick en fråga vart skorna va ifrån och så tänkte jag svara på den! Men jag köpte dom på en affär i London men jag kommer verkligen inte ihåg va den hette... Och de står inte i eller under eller något tyvärr!


Baby

Förlåt att jag inte bloggat men har inte haft tid!
Direkt när jag kom hem från skolan så kom min läxhjälp typ och va här i 2 timmar, fan va tråkigt de va verkligen!
Och sedan dess har jag ätit, duschat och gjort en spanska redovisning tills imon!
Åh nu så ringde precis saga som precis hade landat!!! Åh har inte pratat med henne på telefon i över 11 dagar så de va verkligen hur skönt som helst att få prata med henne om lite saker!
Just de ja jag skaffade en blogg på nattstad idag men jag fattar verkligen ingenting så de kommer ta ett tag innan jag byter! Men ska gö så gott jag kan såklart!


Här e deee

+lite andra små saker och presenter ossånt! haha, lipa inte över tröjorna, va tvungen

Blek

På väg till skolaaaan och känner mig as blek, haha depppp


Ang.shopping?

Skulle ni vilja att jag lägger upp det som jag köpte i london? Kommentera va ni tycker!


Götlaborg


Stockholm!

Ska på planet bot Göteborg nu! Hörs hemma eller imon!! Har jätte mycket denna veckan så kommer inte hinna med bloggen så mycket! Men jag ska göra mitt bästa!


Spring


Summeeeeeeer burst

skulle vart jävligt fin, men fanns ju förra året om jag minns rätt på H&M! och när man ser den på kenza...hehe ja tack


Vinter


Just nu


Åker hem imon:(((

Sitter och dricker en drink nu vid stranden! Kommer sakna de så mycket va... Aja skönt att komma hem också och träffa alla som jag saknar så mycket:(


AElousön 2011

lärde känna världens bästa

Höst


Shoes

Åh jag skulle så gärna vela ha ett par färglada pumps! kanske hittat ett par i london? wehoo
tog den första bilden av alexandra hoppas de okej babeee:))

Header

Vill verkligen skaffa ny header nu! lovar att det kommer när jag kommer hem imed att jag haft denna i ett år nu!
ska be amelia fixa en ny till mig när jag e hemma! promiissseee
image description

3 dagar kvar

Åh Depp bara 3 dagar kvar nu.... Men jaja får göra det sista till det bästa!! Men ska bli väldigt skönt att komma hem och liksom träffa alla igen oså!
Men idag har vi hyrt en liten katamaran som min familj seglade ut på. Kändes nästan som aelusön igen...LOL.
Nu ska vi ut på middag, några fina bilder ;ppp


Konfa klänning


Spotify listor

Åh vår/sommar
Göteborg
Justin sårklaart...hehe
Justin Bieber<333
hannah montana, disney och high shcool musical meed xd lol ;pppp<3333333
Hannah montana
Disney��
High School Musical❤
när man känner för att veva lite bara xppp
Vevigt;P
bästa låtarna längst ner som jag precis lagt till
Äckligt
Sedan så har jag ca 5 stycken till spellistor med 100 låtar i varge men dom gjorde jag för länge sedan!


Snart ut och äta

bjuder på tre bilder från igår, hinner inte lägga upp fler, LOL, weeehooo

Konfirmation

Jag ska konfimera mig på ett läger i sommar som är i 3 veckor på ett ställe som heter Lyckebo!
där känner jag massa som ska gå så det kommer säkert bli jätte roligt!
+att imorgon kommer ni att få se min konfirmations klänning!

Mitt rum


Sköldpaddor

Vart på en katamaran hela dagen och Snorklat! Bland annat med sköldpaddor, åh underbart! Hade vatten underkamera så kommer lägga upp bilder här när jag kommer hem! Och imon ska vi byta hotel och då kommer Sköldpaddorna va precis där vi bor så vi kan simma ut till dom oså! Nu ska vi ut och äta, see ya


Snerra


Sommaaaaaaar

åh va härliga bilder! love you

Min gaderob


Ut och äta


Inspiration ☮

mycket av min inspriartion av att blogga kommer från bilder och andra bloggar och från folk jag ser på stan faktiskt!
image description

Morning

Klockan är 9 här nu och vi sitter och äter frukost, har knappt kunnat sova inatt imed att hela min kropp är knall röd! Hehe...jaja så blir att ha stark solskydds fakotor och va i skuggan!!
Imon ska vi ut med en båt och snorkla och snokla med havssköldpaddor!! Om jag kan imed att jag har öroninflamation! Men jaja de löser sig!
Bild från igårkväll!


Svarar

1. den är kortarmad, tack så mycket:)
image description
2. nej det är det inte. men funderar på att köpa:) tack så mycket!
3. h&m, lindex eller cubus eller nått...kommer faktiskt inte ihåg!
image description
4. från Ginatricot tror jag!
5. jag tror den är från Zara och kostar runt 500-600!
6. också från Zara
image description

Fått lite färg;pp

Jävligt bra väder!! Legat i skuggan större delen av dagen, fick ända färg så de e jävligt gött!! Nu ska vi åka till en rastaurang där det finns massa hummer som jag ska ätaaa... LOL VA GOTT


Makeup

använder bara detta för det mesta! allt e från ''I.D bareminerales'' förrutom kajalen

Frukost

Sitter och äter frukost! Ska snart gå ner och lägga oss på stranden där vi ska va hela dagen och bara softaaaa!
Igår från klockan 4 på efter middagen tills klockan halv 5 så låg vi på stranden lite och min syster brände sig över hela benen, så jävla stark sol! Men åh va härligt det är här! Innan frukost var vi uta och gick längst med stranden i 40 minuter, skönt! Ha de så bra, glad påsk,hehe:):)


böcker

weeho roligt inlägg! nej men de va nån som ville veta mina favorit böcker oså! så självklart ska jga berätta det!
jag älskar en författare som heter Katarina Von Bredow och jag har läst alla hennes böcker minst 2 gånger och hon skriver verkligen så jväla bra! alla böcker till vänster har hon skrvit!
ska ha med mig dessa böcker på resan, har inte läst någon av dom! dom 2 till vänster har jag lånat av saga! även den ovanför som heter ''flyga högt'' som jag läste ut på 2 timmar...

Barbados

Åh nu Har vi precis lämnat våra väskor på hotell rummet! Ska nog ner på stranden nu eller något! Ah asså så jävla härligt!


Party like you never had before


Sommar outfirre


Victoria

tror inte ni fattra hur jävla mycket jag och victroia har gjort tillsammans! älskar dig

Mina bikinis

sagge fick stå modell i dubai för bikinis xD

Framme!

Framme i London ny och här är klockan 10 så jag och Ida ska snart gå mer på stan och shoppa lite och sedan möta upp mamma och pappa igen för lunch och kanske mer shopping! Ah va trevligt! Vi hörs senare!


London

Nu åker vi till flygplatsen!! Uppdaterar antagligen i London! Men hoppas alla tidinställda kommer upp som dom ska under dagen och de närmsta 11 dagarna! Pussss och be för mig!


Have à good Fucking life bitch

Ska sova nu! Wah e as taggad, wehoo
Fast lite Depp imed att jag redan saknar alla:(( men jaja!! Träffas ju snart igen!
Be för mig klockan kvart i 7 imon!!
Vi hörs imorgon bitti som vanligt! Pösss


I can't imagine My life without you


My one and only

Haha har aldrig skrattat så mycket som idag efter skolan!
Matte provet gick bra faktiskt! Så satt saga och väntade på mig så åkte jag med henne och köpte en sak! Sedan fikade och pratade vi! Sedan träffade vi på Desse så åkte hon med oss hem! Så åkte jag hem till saga'! Så hämtade jag lite saker och va där ett tag! Så jävla roligt jag höll på att dö....Ah älskar dig världsmest bästis!
Och nu kom jag precis hem för saga skulle på utvecklingssamtal så schussade dom hem mig!
När jag kom hem så hade mormor och morfar vart här och lämnat ett påskegg till mig! Åh nutte!
Bilder från idag kommer sedan för jag måste packa nu imed att jag inte börjat än......


Barbados

hade tänkt att berätta lite om resan! imorgon tidigt på torsdag morgonen så åker vi med planet till London! kommer dit vid 8 kanske, går och shoppar och sånnt hela dagen och på kvällen så ska vi på musikal och reastaurang och sånnt! sedan nästa morgon så åker vi med flyget till barbados som ligger i västindien!
så är vi där i 10 dagar och har de narre osåå! kommer ha tillgång nån gång iblad till nätverk där när jag har tid! men det kommer nog inte så så mcket åt bloggning utan mer annat! men jag ar ju gjort tisinställda så ni klarar er nog så fortsätt läsa även fast jag är borta:):)
jag har vart i västindien 1 gång tidigare, år 2008 så var vi på Aruba! åh helt underbart var det!
men nu vet ni lite om min resa vart jjag ska oså! hoppas ni också får ett underbart lov vad ni än ska göra:)
(aruba 2008:)
koolingen_97 ;pp

Matte

Hej! Blev att va hemma idag, för jag fixk typ hostattack i morse....jaja men jag missade inget viktigt iaf! Men nu ska jag smart åka iväg till skolan, för matte prov! Det får vell gå som det går imed att jag inte orkat plugga så mycket!
Sedan så väntar sagis på mejj så ska vi som jag sa igår kväll spendera lite sista tid tillsammans!!! Men jag bloggar mer sedan!


Natti natt

Måste sova nu! Måste må as bra imon!
Efter skolan ska jag spendera lite sista tid med bästis!! Love you!!


Ny blogg?

Jag funderar på att byta blogg efter lovet!.... Mår dåligt när jag läser allt jag skrivit för Typ ett år sedan! Så de ska jag nog göra! Eller vad tycker ni?


Underbar dag! LOL


Länkad?

Någon som har länkat mig eller vad händer!? Jätte roligt iaf!


Morgon

Hemma från skolan idag igen. Åh de suger verkligen!!
Men hoppas jag e så bra så jag kan gå imon för jag har matte prov och så måste jag ju säja hej då till my friendooos innan jag åker med! Men jag mår lite bättre idag så de e skönt!


Matte

Gjort matte i 2 och en halv timme nu...känns bra!
Men jag mår iaf mycket bättre idag än vad jag gjorde igår!
Så de blir nog att va hemma imon med så jag kan gå på onsdag!


Sovit

Sovit nästan en timme nu! Skönt! Ska nog börja packa lite Imed att jag måste ha hela dagen imon (efter skolan om jag orkar gå dit) till att plugga! För orkar inte plugga nu....hehe Och vi åker ju på torsdag morgon!
Det kommer upp ett inlägg om resan imon eller på onsdag så ni vet lite oså!


:(

Ska sova ett tag nu, försöka iaf! Sedan måste jag verkligen plugga! Men usch:(


Komentar

åh ni har börjat komentera mer nu och det är verkligen jätte kul! mycket roligare att blogga då! tack så mycket och frotsätt med det!
Svar: åh tack så jätte mycket! blir jätte glad verkligen!:) den kommer från Fiorucci och kostar runt 500 lappen tror jag!
videoinlägg är vell kanske inte riktigt min starka sida kanske...hehe, men det kanske kommer upp ett här någon gång... who knows? hehe... nej men jag ska verkligen försöka men jag känner mig sjukt obekväm med det! kram
image description

Till skolan

Släpar iväg mig till skolan....måste gå på första matte lektionen men åker hem efter den för jag mår så jävla dåligt!
Hehe känner mig så jävla ful! Haha inget smink as fult hår och allt....hehe gick bara upp från sängen och tog på mig byxor och en tröja och gick sedan ut och satte mig i bilen!!
Men jaja, vi hörs under dagen!


Kan inte sova...

Har så jävla ont i halsen, han inte svälja och är as torr i munnen så jag måste dricka 1 gång i minuter!
Faaaaaaaaaaaan


2 timmar

Tog 2 timmar att göra 22 tidinställda! Fan va jobbigt! Nu e jag så trött va! +att jag känner mig lite halv dålig också:(


Tidinställdaaaaaa

Gjort klart en lista på tidsinställda och håller nu på att göra alla! 22 stycken sammanlagt! Alltså blir det 2 per dag! 1 vid 12.00 och ett vid 18.00! Bra va!?:)
Ska kolla om det finns någon som skulle vilja blogga åt mig.....hm....


Fick en fråga om vart jag ska


Tidsinställda

Snälla kom med förslag! Har verkligen ingen aning om vad jag kan göra för inlägg!!


Dagens planer

Var ju i kyrkan med saga och Alexandra! Har bara 2 gånger kvar nu! Skönt!
Men idag ska jag börja med Lisa med tidsinställda inlägg för påsklovet Imed att jag åker iväg. Och kommer tyvärr inte ha nätverk på hotellet på grund av att det kostar flera tusen kronor per dag vilket känns lite onödigt!
Men de finns datorer osånnt där så de e skönt!
Ska även hinna med att göra matte och spanska idag!


Kyrkan

Med sagaaaaaa


Baby put your hands up in the air 4 me


RSS 2.0