Till saga min alldra bästa vän

Hej saga! Bara du som kan mitt lösenord så detta e för dig som du vill:p skulle bara säja att jag e med dig nu min älskade bästa vän!! Loveeuu bäbis!


Hörs snart

Vill sluta blogga ett tag.., hörs om några dagar eller veckor med kanske en ny blogg eller samma... Får se! Sätter lösenord på bloggen ikväll! Hoppas ni förstår:):) LOL


3 maj

Ska åka iväg till Alexandra och saga nu så kör alexs mamma oss!
Vi hörs när jag slutat eller i eftermiddag så får jag se va jag hittar på!


Idrottsdag

Imon så ska vi ha idrottsdag! Inte så kul men men! Vi ska orgentera, världens tråkigaste sak! Och sedan e de fotbolls tunering och lite saker! Men vi slutar någon gång mellan 12-1 så de e as skönt! Bloggar då! Bilder från idag som Antonia tog! Love you!


Efter skolan

Efter skolan åkte jag,desse, Antonia, Alexandra, Victoria, fanny och saga till ån och åt glass och pratade! Hur mysigt som helst! Sedan följde Alexandra, saga, Antonia och Victoria med mig och testade shorts som jag nog ska köpa någon dag!
Sedan åkte jag hem med saga och alex och så städade jag mitt rum lite och sedan kom läxhjälpen i 2 timmar som precis gått här ifrån!
Nu SJA jag snart åka med pappa och handla för jag ska ha idrottsdag imon så då ska man ha med sig mat och massa! See yaa


Till skolan

Tog en senare buss så kommer komma försent men who cares... Idag efter skolan ska jag hem och städa och sedan kommer läxhjälpen som vanligt! Åh de e sommar ute nu! De e detta man längtat efter! Gå i shorts och tröja utan att frysa! iiihhh underbart!


1 maj

Imon ska jag försöka lägga upp bilder från helgen! Men nu ska jag sova för e as trött! De e summan ute BTW för er som inte märkt... Löl


Barbados del 2


Valborg

Hade verkligen världens bästa Valborg igår! Jag mötte upp Victoria, saga, Amelia, Hugo och massa! Sedan mötte vi upp Tobbe och Adrian ocj alla dom! Så fick vi hem till Hugo och va där hela kvällen! Sedan vid 1 så tog jag och victoria bussen hem, fy fan vilken rolig kväll de va verkligen!
Nu sitter jag och Victoria på bussen med oliver, bea och Gustav!
Jag och victoria ska åka till Hannah där vi ska möta upp Ester och göra en redovisning! Seeegt man! Men jaja, bilderna från helgen som jag sa gick inte att ladda upp så det kommer i ett inlägg ikväll!:):)


RSS 2.0